Το STUDIO DESIGN είναι ένα σύγχρονο στούντιο σχεδιασμού που ιδρύθηκε το 2006 και λειτουργεί με τις πιο ενημερωμένες τεχνολογικές πρακτικές (↗), εστιάζοντας στη σωστή και ποιοτική σχεδίαση και κατασκευή, κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων.

Πλέον και μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας, πιστεύουμε πως για να δημιουργηθεί ένα σωστό και επιτυχημένο αποτέλεσμα θα πρέπει η αρχιτεκτονική δομή να συνδυάζεται απόλυτα με την αρμονία των υλικών και τη σωστή γεωμετρία των όγκων.

Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε αυτά τα δημιουργικά όρια δίνοντας σας τις ιδανικές, μελετητικές και κατασκευαστικές λύσεις...Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πελάτες, μας εμπιστεύτηκαν, μικρά ή μεγάλα ιδιωτικά έργα.

ARGIRIS
KARTSONAKIS



Γεννήθηκα στα Χανιά της Κρήτης όπου και κατοικώ τα τελευταία χρόνια.

Οι γνώσεις μου στο αρχιτεκτονικό σχέδιο διαμορφώθηκαν αρχικά μέσα από τη σχολή σχεδιασμού δομικών έργων και εξελίχθηκαν με την μετέπειτα ειδίκευση πάνω στο interior design,(διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων και τεχνικές εφαρμογές υλικών).

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας και μέσω του μελετητικού μου γραφείου "STUDIO DESIGN", έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί αρκετά ιδιωτικά έργα πάνω στην Αρχιτεκτονική (↗) και στην εσωτερική διακόσμηση (↗).

Οι δεσμεύσεις μου στο τοπίο και στον καλλιτεχνικό τομέα, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου τέχνης για την 'σκέψη' (↗) , ολοκληρώνουν ένα ποικίλο υπόβαθρο που μου επιτρέπει να εκφραστώ σε διάφορους τομείς, προσφέροντας πολλές και ασυνήθιστες απόψεις.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ WORK (↗)

PHILOSOPHY



Η διαρκής εξέλιξη της αρχιτεκτονικής, η ενημέρωση, η σωστή εφαρμογή των υλικών καθώς και η προσαρμογή στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, είναι πράγματα που με απασχολούν. Με εκφράζουν έργα υψηλής αισθητικής και ποιότητας που συνθέτουν ένα λιτό μινιμαλιστικό χώρο, χωρίς υπερβολές.

Βασική σημασία δίδεται στην σωστά μελετημένη διαμόρφωση του χώρου (↗), στην κατάλληλη σύνθεση των δομικών στοιχείων και φωτισμού και στη διαχείριση των υλικών και σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές ανάγκες του έργου.

Η μοναδική σχεδίαση, το ύφος και η επεξεργασία των ιδιαίτερων μορφών και δομών όπως είναι τα έπιπλα και τα καλλιτεχνικά μου έργα, διαμορφώνουν τον δικό μου τρόπο ερμηνείας και ανάλυσής καθώς και μια διάθεση πειραματισμού με τα υλικά.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (↗)

ACTIVITY



2020

Αφιερωμα - συνέντευξη στο περιοδικό "Οικοδομίν"

2018

Παρουσίαση καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος γλυπτό "OPENESS ART" στο τοπικό περιοδικό Go hania

2018

Δημιουργια και κατασκευη γλυπτου "OPENESS ART". Η κατασκευή έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το TEDxchania με θέμα το ΜΙΤΟ της Αριάδνης (κουβάρι, λαβύρινθος κτλ).

2017

Εθελοντική συμμετοχή στο ΤEDx chania (self-organized events that bring people together to share a TED-like experience).

2016

Δημιουργια νεου εκθεσιακου χωρου "studio design"

2015

Σχεδίαση και κατασκευή επίπλων

2014

Συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα "Διακόσμηση Θεματικής Βιτρίνας"

2013

Συμμετοχή σε διαγωνισμό "PORADA INTERNATIONAL AWARD"

2012

Συνέντευξη σε τοπικό κανάλι "ΚΥΔΩΝ Τ.V"

2011

Εθελοντική συμμετοχή σε δημόσια εκδήλωση Cultural association of Foyrne village "Thespis".

2011

Άρθρο για το περιοδικό CRETΑ VOICE

2010

Συμμετοχή σε πανελλήνιο διαγωνισμό: ATHENS BENCH/FUTURE.

2009

Δημοσίευση στο περιοδικό "ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" για την διακόσμηση μονοκατοικίας

2008

Δημοσίευση στο περιοδικό "ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" για το εστιατόριο "ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΗ".

2008

Εθελοντική συμμετοχή σε δημόσια εκδήλωση Ecology action - way of life. θέμα : Κατασκευή κτιρίου & Εξοικονόμηση ενέργειας.

2008

Δημοσίευση στο περιοδικό "ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" για το κατάστημά ΚΡΥΟΛΑΝ.

2007

Δημοσίευση στο περιοδικό "ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" για την διακόσμηση μονοκατοικίας .

2007

Δημοσίευση στο περιοδικό "ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" για το εστιατόριο "Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ".

2007

Δημιουργια νεου εργασιακού χωρου

See also




contact

STUDIO DESIGN

Instagram Facebook Pinterest

Name *

EMail *

Subject *




Phone : +3O 2821053189,
Mail : info @ studiodesign.gr

J.Sfakianakis 28, Chania, Greece (↗)