at1a

1/4 NEXT
INTERIOR DESIGN
2/4 NEXT
INTERIOR DESIGN
3/4 NEXT
INTERIOR DESIGN
4/4 NEXT
INTERIOR DESIGN

Διακόσμηση
Συμβουλευτικης εταιρειας Antonakakis group


Εμβαδόν 400,00τ.μ
Τοποθεσία Χανιά - Κρήτη



share

Η λογιστική-συμβουλευτική εταιρεία Antonakakis Group θέλοντας να τονώσει και να επεκτείνει την ταυτότητά της με υπηρεσίες ανάπτυξης επιχειρήσεων δημιούργησε νέους σύγχρονους χώρους σ’ ένα νεοκλασικό κτίριο 400 τ.μ. επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 86-88 στα Χανιά.

Η αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη των νέων χώρων έγινε από το μελετητικό γραφείο Studio Design –Kartsonakis Argiris.

Κατά τον σχεδιασμό, η δημιουργική μας ομάδα αφουγκράστηκε τις επιθυμίες και τις ιδέες του επιχειρηματία για να γίνει το όραμά του, εικόνα και πράξη και ο νέος χώρος ν’ ανταπεξέρχεται πλήρως στις προσδοκίες των πελατών του, αλλά και ν’ αντιπροσωπεύει τις υψηλές αξίες της επιχείρησης.

Η εργονομία και ο μινιμαλισμός ήταν οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκε ο σχεδιασμός μας.

Ειδικοί χώροι, όπως η ρεσεψιόν και αυτός των γραφείων, σχεδιάστηκαν και παρουσιάστηκαν σε φωτο-ρεαλιστικές εικόνες προκειμένου η κατασκευή τους να είναι αντάξια των προσδοκιών. Για τον διαχωρισμό των χώρων τοποθετήθηκαν μεγάλες γυάλινες επιφάνειες με κάθετες περσίδες, ώστε να επιτρέπουν στο φως να περάσει και παράλληλα να μην χαθεί η έμμεση επαφή με τα υπόλοιπα γραφεία. Η επανατοποθέτηση μωσαϊκού δαπέδου σε συνδυασμό με τo λευκό χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, ο συνδυασμός της φυσικής δρύινης ξυλείας με το πλούσιο φυσικό στοιχείο (φυτά) που υπάρχει σε αρκετά σημεία εσωτερικά του κτιρίου, η προσεκτική επιλογή των επίπλων και τα συστήματα φωτισμού συμπληρώσαν τις αισθητικές ανάγκες του χώρου και επέδωσαν ένα πολύ αρμονικό και φιλικό αποτέλεσμα.

See also




contact

STUDIO DESIGN

Instagram Facebook Pinterest

Name *

EMail *

Subject *




Phone : +3O 2821053189,
Mail : info @ studiodesign.gr

J.Sfakianakis 28, Chania, Greece (↗)