Άρθρο για τα το "Creta voice"
«ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ... ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!»
«Η εμπειρία του εορτασμού των Χριστουγέννων κάνουν τις αναμνήσεις του σπιτιού μας πιο ζεστές, ζωντανές και χαρούμενες. Αυτό που μας κάνει να τα ζούμε πιο έντονα είναι όταν διακοσμούμε το σπίτι μας στο πνεύμα των ημερών.
Θεωρώ ότι είναι χρήσιμο να έχουμε μια λίστα για αυτό που θέλουμε να κάνουμε, βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις ώστε όλα αυτά που θα επιλέξουμε να διακοσμούν το δέντρο και το σπίτι μας, κάνοντάς το παράλληλα με σχέδια και χρώματα που στο σύνολο τους θα ταιριάζουν μεταξύ τους και θα δίνουν μια πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα!
Υπάρχουν λύσεις που με απλό και οικονομικό τρόπο μπορούμε να αναδείξουμε όλη αυτή τη γιορτινή διάθεση αρκεί να εκμεταλλευτούμε υλικά που υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα νοικοκυριά.
Ξεκινήστε τη διακόσμηση φτιάχνοντας χειροποίητα στεφάνια και τοποθετήστε τα σε ένα τοίχο που θα έχετε επιλέξει. Χρησιμοποιήστε το κυπαρίσσι ως βάση και ντύστε το χρησιμοποιώντας φυσικά στοιχεία, όπως λεβάντα, άρκευθος, δενδρολίβανο, αρτεμισία, κουκουνάρια και πεύκο.
 Επιλέξτε σχέδια που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο χώρο σας. Τυπώστε τα σε χρωματιστό χαρτόνι Α4 ή Α3 (τα σχέδια βρείτε τα εδώ ) και εν συνεχεία κόψτε τα και τοποθετήστε τα σε ομάδες κρεμώντας τα ασύμμετρα από το ταβάνι ή ακόμα αντικαθιστώντας τα στολίδια του δέντρου σας.
Μεταφέρετε την γιορτινή ατμόσφαιρα και στην τραπεζαρία δίνοντας ένα πιο χαρούμενο αέρα στο γιορτινό τραπέζι. Τοποθετήστε μέσα σε ξύλινο δίσκο ένα ή δύο κλαδιά από πεύκο μαζί με φαρδιά ασύμμετρα κεριά και διακοσμητικά. Συνδυάστε τη σύνθεση με μικρά, άδεια, διαφανή μπουκαλάκια στα οποία θα έχετε τοποθετήσει μέσα τους ένα μικρό πράσινο κλαδάκι. Χρησιμοποιήστε πετσέτες με σχέδια και μετατρέψτε τις αρχικά σε ρολά και στη συνέχεια δέστε τις με λεπτές κόκκινες ή λευκές κορδέλες. Για το τέλος προσθέστε ανάμεσα στη κορδέλα και στην πετσέτα ένα κλαράκι δενδρολίβανο που όχι μόνο διακοσμεί αλλά και μυρίζει καταπληκτικά!
Δείτε παρακάτω μερικές από τις εφαρμογές που μπορείτε να κάνετε και επιλέξτε την αγαπημένη σας διακόσμηση για αυτά τα Χριστούγεννα. 
Απολαύστε τα Χριστούγεννα!
Χρόνια σας πολλά!
Κατεβάστε και τυπώστε τα σχέδια που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο χώρο σας.(download ↓)Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας