Προσέγγισή Μας


H Προσέγγισή Μας

"Ο πρωταγωνιστής πρέπει να είναι το ίδιο το έργο, να συμπεριλαμβάνονται οι επιπτώσεις για κάθε συγκεκριμένη περιοχή παρέμβασης ώστε να αντιμετωπίζεται το κάθε έργο ως κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό."

Το STUDIO DESIGN είναι ένα σύγχρονο στούντιο σχεδιασμού με έδρα την Ελλάδα και ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη κατασκευή έργων.
Η ομάδα σχεδιασμού έχει μοναδική τεχνογνωσία στους τομείς, τόσο για τις νέες κατασκευές και μελέτες όσο και για τις ανακαινίσεις και τις διακοσμήσεις των χώρων. Είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε στο σύνολο της μια αρχιτεκτονική ιδέα, με λεπτομέρεια και επαγγελματισμό καθ'όλη τη διάρκεια του έργου μέσω εξειδικευμένων δεξιοτήτων.

Γνωρίζουμε ότι η πραγματοποίηση δημιουργικών έργων απαιτεί ένα μοναδικό συνδυασμό των χαρακτηριστικών μας, τη φιλοδοξίας, την ικανότητας και την τεχνογνωσίας, για αυτό και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μόνο το καλύτερο για τους πελάτες μας!
Φροντίζουμε ώστε να σχεδιάζουμε ένα ασφαλές και συναρπαστικό χώρο εργασίας, να ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές στους τομείς του εργονομικού σχεδιασμού και της φιλικής περιβαλλοντικής σχεδίασης και προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα προτείνοντάς εξαιρετικές αλλά ρεαλιστικές λύσεις.
Στην πράξη προσδιορίζονται και περιγράφονται βασικές στρατηγικές, ορόσημα για την διάρκεια του έργου, διασφαλίζοντας την ομαλή ολοκλήρωση του και υπολογίζοντας σε όλα τα στάδια της κατασκευής τη συμμόρφωση με όλους τους τοπικούς και εθνικούς νόμους και κανονισμούς.

Η ομάδα μας παρέχει τα μελετητικά σχέδια, τα δείγματα,τις επιλογές, τον συντονισμό και τον προγραμματισμό, προσαρμοσμένα πάντα, στο όραμα και στις αισθητικές προτιμήσεις σας,εξασφαλίζοντας παράλληλα, την καλύτερη τελική εφαρμογή και το φινίρισμα για το έργο σας.


Διαβάστε για τις υπηρεσίες μας
Δείτε μερικά από τα έργα που έχουμε υλοποιήσει


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας